Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Irci imaju empatiju,pošten narod koji voli pravičnost i uvijek su protiv tiranije bilo koga.
Imaju empatiju jer su vijekovima gazeni od Engleza a sta su ti isti Englezi radili u Africi nebi da komentarišem....
tako je jaro Irci su legende uvijek bili i bice a sad ocekujem da ce hiljade ustashke gamadi koji tamo zive u znak protesta da napuste tu drzavu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svaka cast!
svaka cast za gospodu iz Irske brate 🇧🇦❤️🇵🇸❤️🇮🇪
A smrdljiva Turska i njen diktator Brkica samo salavata i salje statuse preko facebooka isto su nama okrenuli ledja u ratu . Turski parlament nikad nije podrzao izglasao rezoluciju o Genocidu u Srebrenici tako nikad nece ni pomoci podrzati napaceni palestinski narod Turska kao i Arapske zemlje su se davno izdale pred umetom nadam se da ce Kurdi ako bog da ostvariti svoje teritorijalne zelje i drzavu sa velikim dijelom Turske teritorije koju su Turci okupirali
a Turci i Arapi neka cekaju da Izrael predje crvenu liniju kao sto je Erdogan govorio a ovi ne da su oresli crvenu nego i crnu Liniju
Irska i Španija isključivo katoličke zemlje su štake u odbranu Palestinskog naroda , dok Turska , Arapske zemlje i druge Muslimanske zemlje gledaju i kalkulišu , i šta reći ???
Vise je Irska uradila za Palestinu nego sve islamske zemlje zajedno od Turske do Saudije
i sami nadrljali, znaju kako je... Respekt
Irska časna i poštena. Bravo!
Bravo Ireland!!!
HAHA ZA GENOCID JUŽNE AFRIKE PROTIV IZRAELA...JEDNA IRSKA HILJADAMA km OD PALESTINE, A ARAPI KO PI....CE NIJEMO SJEDE I GLEDAJU GENOCID U SVOM DVORIŠTU..
Kako efikasno formulisan naslov, ne bi rekao Juzna Afrika pocinila genocid.....
Interesuje me zašto se ne pridruži Turska i neke od arapskih zemalja?!?!
Ne bi bilo lose da se ti oko moje informises prije nego postavis komentar. Ne treba puno, samo 2 minute i nadjes odgovore na svoja pitanja. Sve su se one pridruzile i iznijele dokaze protiv Izraela. Sve sem vecine 'Zapadnih" zemalja. A Njemacka rekla da ce aktivno braniti Izrael na sudu protiv dokaza koje su prestavile Juzna Afrika, Turska, Jordan i Egipat.
A gdje su Turci i Brkica ima li jos koji Salavat dje su Arapi i njihove qurave . Jena Juzna Afrika Slovenija i sad Irska imaju izgleda najvise empatije ali lista se povecava ..A zaboravih da su Turci odbili u parlamentu podrzati rezoluciju o Genocidu u Srebrenici zasto bi i u Gazi jer to nisu njihova posla
Koliko ja znam ovoj tuzbi se nisu pridruzile Amerika, Australia, EU (izuzetci Spanija, Slovenija, Malta i sada Irska) dok je Njemacka rekla da ce aktivno braniti Izrael na sudu protiv dokaza koje su prestavile Juzna Afrika, Turska, Jordan i Egipat.
Debilu, ne mora se hejtovati na prvu. Informises se pa komentarises. South Africa's case has been supported by the following states and international organizations: Algeria, Bangladesh, Bolivia, Brazil, Chile, Colombia, Comoros, Cuba, Djibouti, Egypt, Indonesia, Iran, Iraq, Jordan, Lebanon, Libya, Malaysia, Maldives, Namibia, Nicaragua, Pakistan, Palestine, Sahrawi Arab Democratic Republic, Saint Vincent and Grenadines, Slovenia, Syria, Turkey, Venezuela, Zimbabwe, African Union, Arab League.
Evo pola godine sam u nevjerici kako čovječanstvo i ova civilizacija šuti dok nam se pred očima dešava nešto najgore od Drugog svjetskog rata. I ovako ovi narodi kao što je Južna Afrika i Irska vrate nadu u ljudsko u nama. BRAVO IRCI! Još više ću sada uživati u vašoj muzici.
Englezi da se ugledaju na bracu Irce
Englezi su germanskog, a Irci keltskog porijekla, nisu oni braća.
toomuch Nasa braca, ne engleska ;)
Dok arapske drzave i druga "braca" muslimani sute...
@SomeJoo najveci olos u historiji covjecanstva ste vi ustašhka gamad koja ste jedina na evropskom tlu imali logor za djecu i cijih se najuzasnijih zlocina i genocida nad nehrvatima cak i Hitler uzasavao jbo ti majku koja te okoti
Koliko ja znam ovoj tuzbi se nisu pridruzile Amerika, Australia, EU (izuzetci Spanija, Slovenija, Malta i sada Irska) dok je Njemacka rekla da ce aktivno braniti Izrael na sudu protiv dokaza koje su prestavile Juzna Afrika, Turska, Jordan i Egipat.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
To mogu da rade suverene države. Naš visoki pretstavnik i američki ambasador to nikada ne bi dopustili.