Sto se ratova tice, jedini pobjednici su oni koji u njemu ne ucestvuju ili ucestvuju na nacin ga doslovno koriste za ostvarivanje licnih interesa - extra zarade. Vjerujem da je rat u Ukrajini dobro izreziran, scenario mozda nije do detalja razradjen ali je ocigledno da stvari idu svojim tokom, jedinim logicnim,... tzv okupacija dijela (kao kad bi Srbija okupirala dio Kosova) Ukrajine.
@Shapat Ne razumem sta si ovde pisao, princip nepovredivosti granica treba da vazi za sve, ukljkucijuci kako BiH tako i Srbiju. Ne moze se Srbiji menjati granica i nasilno odvojiti jedan deo teritorije(Kosovo) , a onda ocekivati da druge velike sile nece tako postupiti. Ko nije razumeo sta se u svetu desilo promenom granica prvo bivse Jugoslavije, a nakon toga i Srbije, taj zivi u bajci.
@Shapat kažeš Srbija okupirala Kosovo i Metohiju (Metohiju si naravno izostavio) e sad zamisli ovako imaš kuću sa dve etaže, sin ti se oženi, logično daš mu jednu etažu da živi sa porodicom, nakon par godina on tebi kaže da si okupirao etažu na kojoj on živi sa svojom porodicom.
Prikaži sve komentare (66)