Kolko sam ja skonto,varala muza,radila sta je htjela i na kraju ispade zrtva.Taj njen muz je pravi mucenik,dovoljno je da se probudi pored nje kad nema sminke i odma mu treba saljevat stravu.
Pa druže 90% žena ima tu logiku. Sindrom žrtve u svemu. Mogu glumatati, petljati, manipulisati, lagati itd. A njihov partner na to samo treba valjda klimati glavom i biti zahvalan što je ona sa njim, jer je ipak ona neka kraljica kojoj se ljudi klanjaju. Ako neki muškarac ne pada na te preglupe fazone, onda opet ona stvari žrtvu od sebe. Ultrabolesni ego koji pumpaju pi pacenici koji joj lajkuju slike, komentaris, šalju poruke kako je ona zgodna, lijepa, bomba bla bla.
Nikad neću prihvatiti mantru zapadnjačkih medija da postoji žrtva koja je varala bračnog druga (muža ili ženu). Ko god svom braku (uključujući i svojoj djeci iz tog braka) zabije nož u leđa kurvajući se okolo (kao što je to Karleuša javno priznala da je uradila) postaje izdajnik te kuće i porodice - zadnje vnago na planeti. To nisu žrtve. To su vnago i ništa više od toga.
Prikaži sve komentare (111)