Bio sam danas na "protestima".Malo sam bolje razgledao ko u stvari sve ovo organizuje. To su dvije ili tri nevladine udruge ,ali mi je zapelo za oko da se radi o veoma imućnoj mladeži, IPhone-i 5 Samsung Galaxy 4,tableti i sl. Ovo je njima radno mjesto mi smo samo dekor da svojim poslodavcima kažu da nešto rade po pitanju "borbe" za ljudska prava. Tu su dežurni čovjekoljupci Feđa Štukan, onaj "čupo" Brkan ,mlade damice sa psima,neka vrsta "krem-revolucije". Veoma sa razočaran i NIKAD ali NIKAD više me neće manipulirati dezerterska djeca i njihove "baabe" . Sve je namješteno,daju intervjue,šalju komentare preko tableta koji koštaju 1500 km a ja kao i obično,u stroju.Ma malo morgen.Mrrrršššššššš stoko bogatunska !
Danas je cool biti na protestima. Neka i "babibih" sinova, kćerki na protestima šta im fali. Nema veze što je tablet 1500KM ako se koristi u prave svrhe.
Nije bitno tko je babin sin, nije bitno tko ima kakav mobitel, nije bitno tko ide na audicije...jednostavno nije bitno...svatko po svom nahođenju.. ONO što je bitno da se izborimo za jednu jedinu stvar - da djeca dobiju jedinstveni matični broj, danas tuđe dijete, sutra će biti moje i zato idem podržati ljude.. kad se izborimo za jednu stvar, za drugu će biti lakše...
Prikaži sve komentare (113)