@dado_27 uz uvazavanje, mogu ti slobodno reci da si GLUP!!! Ako nekog maltretiras dugi niz godina kao sto ovaj dekan radi s ovim studentima, onda se njima nema sta reci. On je kriv i cijela uprava. DA je kojim slucajem obratno, ja bih popljuvao ove studente. Prica ti je kao i prica ovih sa ETF-a (jer si njihov), ne gledate proslost vec sadasnjost. Neko je izgubio svoje najmilije prije 20 godina i sta sad po vasem treba to zaboraviti??? Sta je pisac hotio da kaze? Ako ti neko neda pravo od samog pocetka studija, ne jednom studentu nego je upitanju grupa studenata, ti se boris s tim cijelo vrijeme onda je tu suvisno bilo sta reci. Nije ti OMOGUCIO DA STUDIRAS, nego te prisilo ili da se boris ili da dignes kredit ili da napustis fax. Ovo sto rade ovi studenti je za SVAKU POHVALU. A muka mi je da vidim samo sinove guzonja kako zavsavaju fakultete. Po ovom se vidi da su to djeca heroja jer su im i djeca heroji. Potegnut cu peticiju s medicinskog fakulteta za smjenom uprave na ETF-u.
uz uvazavanje, ali ja i tvrdim da trebaju imati besplatno skolovanje, te da je to pravedno, ali pred vladom i nadleznim institucijama.. sam bi izasao na te proteste, a ovakve izjave da nas maltretiraju ne podrzavam jer nije istina a grupu studenta ne vidim jer nisu izasli na proteste, gdje je ta grupa studenata sa etf-a ( 90% prisutnih nisu studenti etf-a a bilo je po slikama dvadeset maksimalno)? pri tome ne kazem da ti studenti ne postoje ali zasto ne izadju i ne podrze kolegu
@dado_27 nije u pitanju kolega vec mnozina kolege, stvar je u tome sto ovaj momak ima petlju sto naravno drugi nemaju i boje se. Ako se s njima bore dugo ocito da im je doslo do grla i da je odlucio da ih osvejtli u javnosti. Koliko sam razumio ovo nema veze s ispitima vec s uvredama, jer ako nekog uvrijedis ocekujes da ce te udariti da ne govorim za mrtve, moji su hvala Bogu svi zivi ali da sam u njegovoj kozi ja bih cijelu upravu SPRCIO. Nisu mu mogli nista pa udri po mrtvima. Ispod svakog nivoa, treba ga objesiti.
Prikaži sve komentare (174)