Odštampat će amerikanci još nekoliko desetina milijardi dolara i sredit će se to. Bitno je da se djeca ubijaju i da se napravi veliki fašistički izrael.
Johns Hopkins studija genetike i porijekla, pokazuje Nam da 97.5% Jevreja koji zive u izraelu nema nikakve veze sa HEBREJSKOM DNA, samim tim nisu SEMITI, nikakva krvna veza sa PALESTINOM. A s druge strane, isto istrazivanje nam pokazuje da 80% PALESTINACA ima HEBREJSKI DNA, sto ih cini SEMITIMA! I kada Vam ovi LICEMJERI kazu da ste ANTISEMITA, hoce Nam reci da smo PROTIV PALESTINACA, a znamo da je citav svijet za SEMITE tj. PALESTINCE. Zivjela PALESTINA, zivjeli SEMITI!
Amerikanci su pod velikom medijskom blokadom po pitanju izraela već 50 godina. Cijele generacije Amerikanaca odrastaju na cionističkoj propagandi. Svi korporacijski mediji: Fox, ABC, NBC, CNN - sve je to u rukama cionista. Ali Amerikanci se lagano bude, pogotovo oni ispod 40 godina starosti koji ne gledaju TV-otrov nego koriste internet da se obrazuju. Biće sve teže držati Amerikance u mraku.
Prikaži sve komentare (31)