Rekose muslimani da se treba boriti protiv islamofobije, a onda odose da vjesaju ateiste, homoseksualce, liberale i sl. Ja ne vidim kakva je razlika u ponasanju islamofoba i muslimana .Svi imaju neke drustvene skupine koje ne vole i izivljavaju se nad njima. Dvolicno je traziti svoju zastitu, a istovremeno aktivno promovisati mrznju prema nekoj drugoj zajednici.
Ja ne shvacam kako neko moze zapravo tolerirati islam.Kur'an otvoreno potice na mrznju prema nevjernicima,preciznije smrt.I sta ocekivati od takve vjere? Ponasaju se prebahato s obzirom da svima zele smrt.
Vi nemate pravo govoriti drugima kako da zive svoj zivot,i sta je neprirodno a sta ne....a najmanje ubiti nekoga jer ima drukcije misljenje. Cinjenica je da su ateiste,Krscani,a da ne spominjem Zidove u islamu omrazeni.A tu pricu da u islamu nema prisile pordaj nekom drugom,naravno da nema prisile ali nema ni dopustenja da se ispoljava druga vjera ili nevjera.Molim te nemoj da pocnem traziti ajete o otvorenoj mrznji prema "nevjernicima".Znas vec da si tu bitku izgubio.Kako postupate sa homoseksualcima? Vjesate ih naravno,bicujete u najmanju ruku.Kao prvo ovi ratovi koje si nabrojao ne mozemo reci da su bili ikljucivo vjerski,tako da....opet nebuloza.
Prikaži sve komentare (28)