Dajte priznajte da vam smeta samo zato što je Toni Hrvat. Kakve su to sad priče te on nema veze sa ZOI, gdje je on tada bio i sl. Po toj logici kakve ko ima veze za ZOI 84 i tadašnjim Sarajevom onda brate zovnite Neleta Karajlića da pjeva. Naravno ne može ni on jer je pravi razlog zato što je Srbin ali onaj "odmetnuti". Istina neki Hrvati i Srbi su još "poželjni" u Sarajevu kako bi zamaskirali ovaj sarajevsko bošnjački šovinizam. Ali ovdje je jasno o čemu se radi
Ne seri idiote, 4 godine je taj grad svakodnevno rušen od Srba, dok su Hrvati radili sve da to iskoriste kako bi dio države ogradili. Kakav šovinizam, da su svi otvoreni kao Bošnjaci za promjene, ova država bi se pomjerila s mjesta, ne bi bila taoc nacionalizmima sa obje granice.
Ti se zajebavas majke mi. Ti ovu vijest okreces na nacinalizam samo zato sto je Toni Hrvat, to sto Toni i privatno cesto dodje u Sarajevo i ovdje ima bruku rajke nema veze, ti si iz neke pripizdine skontao oi cemu je rijes. A i ovaj sto odmah spominje ubijanja od prije 30 godina nista nije bolji od tebe.
Prikaži sve komentare (69)