@ ajnštajne omađijaj me za zaraditi pare na lopovluku ti ne treba velika inteligencija, po tvojoj logici su onda bakir, dodo i fahro visoko inteligentni ljudi. ti lupaš gluposti jer on ni izbliza ne spada u najbogatije ljude u hrvatskoj, čak štoviše ekonomski je on u velikim problemima i banke će mu uskoro stati na vrat jer je politički sada nevažan. ono što je on ili bilo koji drugi gradonačelnik u hrvatskoj i b i h napravio u četiri godine to se u jugi radilo za četiri mjeseca. i ne brukaj se svojim glupim komentarima.
Kao prvo to mi je i tvoja mama rekla kad sam se vraćao sa njezinog redovnog taslačenja nedjeljom uveče. Kao drugo nisi upoznat sa sociološkim, prirodnim i društvenim principima kako bi meni pričao da za lopovluk ne treba pamet i inteligencija. Kao treće, pogledaj forbesovu listu najbogatijih ljudi u Hrvatskoj. Imao je finansijske probleme početkom decembra prošle godine jer nije imao dovoljno raspoloživih finansijskih sredstava da izfinansira svoj stari projekat malotrgovina Kerum u Dalmaciji. Sklopio je ugovor sa Horvatinčićem i išao u prenamjenu poslovnih prostora i trgovina koje posjeduje što mu je opet donijelo dobitak kojeg taji kao zmija noge. To što ti index.hr govori da je u velikim finansijskim problemima to je bila pažljivo smišljena propaganda splitskog HDZ-a sa kojim tada nije bio u koaliciji a sve kako bi se i drugi igrači koji s njim posluju pripazili i na vrijeme potraživali svoja sredstva koja su uložili a vrijeme u ovom poslu je sve.
Ps. Ako bi svi potraživali svoja davanja to dovodi do bankrota čak i većih igrača od Keruma i cijeli ekonomski krah te deficit kune. Veleposlanik SR Njemačke je prije nekoliko godina bio u posjeti Kerumu a za sobom je doveo i investitore i pogodi u čije se projekte prvo ulagalo? Prije nego što meni počneš donositi tako glupe zaključke trebaš se malo bolje upoznati sa svijetom o kojem govoriš
Prikaži sve komentare (24)