Bašar el-Asad je pripadnik šijitske sekte alevija, koji vjeruju da se Allah utjelovio u Aliju r.a. i da je Alija stvorio Poslanika Muhammeda, a.s! Može li čovjek koji pripada ovoj sekti imati zdrav razum? S druge strane, samo pravi glupaci vjeruju da Amerika i Zapad podržavaju sirijsku revoluciju, jer da je podržavaju, odavno bi naoružali pobunjenike i porazili Asada, kao što su to uradili sa Gadafijem. Glupacima koji vjeruju da Amerikanci ne smiju pomoći opoziciju zbog Rusije kažem: O slijepci, Rusija je za dolare prodala bratsku pravoslavnu Srbiju 1999. godine, a kamoli neće "muslimana" Asada. Zar u 21. vijeku ima ljudi koji u ovo mogu povjerovati!? Ali, mržnja prema islamu i muslimanima u stanju je čovjeka srozati na rezon imbecila. Sirijski narod se bori za osobođenje od terorističkog režima, koji decenijama teroriše muslimane u Siriji. Pokolj 40 000 sunija u Hami 1982. godine od strane Asadovog oca, dovoljan je dokaz svakom ko posjeduje bar jedan miligram mozga u glavi.
Vidis kakav je nas narod glup, ja i ti imamo najvise "dislike", znas sto, zato sto glupi Bosnju jos tuguje za Titom i nekoj jugonostalgiji a neznaju da Tito sa Jogoslavijom samo Bosnji kopala mezar i cakala kad ce ga gurnut u njega. Sad Assag u glupoj Bosnaskoj glavi predstavlja nekog Tita koji se bori za drzavu i "narod" i zale ga koao sto su zalili Ghadafija i Saddam u svojoj glupostini neznajuci da su oni bili veci pomagetlji Milosevicu nego Rusija za vrijeme agresije na Bosnu, Eno ima na youtube cak i kad je Seselj bio Saddamu u drzavnoj posjeti pa cujte ta lupetaju. Boze, boze, opameti vec Bosnju vec jednom i neka i nestane jedno mza uvjek.
Leen Jedi govna majmune glupi , ti mi pricaj ko su šiti i ko u sta vjeruje , gdje ti je saudiska arabija sto nju ne oslobodite prvo jer tamo su vam najveci nevjernici kralj i princevi , sto ne pomognete palestini kretenu a petljas se u siriju fuj gade nepismeni..
Prikaži sve komentare (29)