@ talib put kojim ti i takvi ko ti idu sigurno nije put islama, to je put fašizma i mržnje. ljudi koji kolju druge ljude bez grižnje savjesti, vade im srce i jedu ga, imaju veze samo sa bolešću i to do sada nedoživljene u ljudskoj historiji. teško je za takve ljude uopće dati naziv ljudi, a vi ne da osuđujete takve događaje već im se i divite i podstičete ih. na svemu što činite jučer u libiji i egiptu, danas u siriji, a sutra u iranu, izraelci i zapadni fašisti će vam biti vječno zahvalni. dok traju sukobi dobit ćete za angažman 150 dolara mjesečno po osobi od njihovih ispostava u kataru i saudijskoj arabiji, a poslije će se i ta pipa zatvoriti. tad će vas iz evrope i amerike protjerati u te vaše čumeze od država iz kojih nećete smjeti nigdje izaći, pa tamo jedite sjemenje i skupljajte kokosove orahe.
Hehe. Evo šta mudžahidi misle o tom događaju. "A KC's special correspondent in Syria, Islam Sayatkhan, reported that the Mujahideen, with whom he spoke, were shocked by the video. Almost everyone is convinced that this video is a propaganda stuff of the Assad's regime special services, as a part of a massive disinformation campaign." Ali su dodali da će svakako istražiti slučaj.Ja nisam htio da osudim radi vaše licemjernosti.Kada Assadova vojska uđe u selo i pobije stotine civila,žena djece,gdje su djeci grkljani prerezani,vi se hladno pravite ludi.A kada bilo koji pobunjenik nešto uradi,islamski ili sekularni vi odmah napadne sve,pripsujući svima to.Po toj logici ako je jedan Assadovac preklao dijete,a jeste,onda su svi koljači dijece? Kakvi Katari,kakvi ćumezi,kakvi 150$,vidiš li čovječe da si hodajući advance,o čijoj pravednosti i objektivnosti svijedoči da u ove 2 godina rata nijedan zločin Assadove vojske nisu potvrdili ili prenijeli.
@ donjaprr svaki zločin treba osuditi, međutim treba imati u vidu da se sirijska armija i sirijski narod brane i bore protiv luđaka koji su izvana infiltrirani u siriju, pa ti zločini nemaju istu težinu iako su u osnovi isti. u siriji nema građanskog rata već se radi o čistoj agresiji zapadnih fašista i izraela na siriju, a muđosi kojih 80 % uopće nisu sirijci, fašistima dođu kao sredstvo za rad da na terenu odrade njihove ciljeve.
Prikaži sve komentare (51)