Prva zrtva u ratu u BiH bila je srpska, kad su napadnuti svatovi na Bascarsiji od strane muslimanskih ekstremista, koji su im vikali da idu u Srbiju. Jeste li se pokajali ili nastavili tim putem? Je li odgovarao Delalic zvani Celo, za ubistvo Nikole Gardovica i versko- nacionalisticki napad na ljude koji su slavili necije vencanje? Naravno da nije, iako se javno hvalio time, kao sto gledate da ni jedan vas zlocinac ne odgovara ni za sta. "Ko se maca lati", kaze stara srpska...
Jes ako brojim baš od tog dana kad je ubijen Serpski svat i ako zanemarimo da su ti Svatovi dostavljali i prevlačili oružje. Međutim šta ćemo sa ubistvom dva Bošnjaka i dva ranjena 3 Septembra 1991 god. iz zasjede u Kravici. Kad je Karadžić zapretio ratom ako se četnici uhapse za to djelo. Jel to Mitomanu prije ili je ubistvo Serpskog svata 1.marta. 1992 god.
Sve iscenirano od velikosrpske politike! Uzeli su opet gavrila kao primjer. Niste vi navikli u miru zivjezi sa komsijama. Trideset godina je mir a u srbiji na sva usta se govori protiv svih isad o stvaranju srpskog sveta! Zelite vi ekstremisti da poslije kosmeta izgubite i druge teritorije a Madari, Rumuni a najvise Bugari imaju pretenzije za to a poslije Kosmet na juznu Srbiji!
Prikaži sve komentare (129)