Cisto onako, bez namjere da ikoga vrijedjam, informativno pitanje ,:"Koliko je Vas zaista otislo do Visokog i na licu mjesta pogledalo ono sto je otkopano? " Ne tvrdim ja da su piramide, al definitivno nesto ima. E sad, iz kojeg perioda to datira i sta je to uistinu, mislim da nije ni toliko bitno... Bitnije je da to, sta god bilo, privlaci turiste koji onda i potrose koju markicu padobro svima a tih markica nama itekako treba... Pustite ljude nek rade a o tome ko je stucnjak za sto nek raspravljaju kompetentniji od nas forumasa...
Cisto da ti odgovorim protivpitanjem: koliko je Visoko zaista dobilo ovim "otkricem"? kolika je dobit lokalne zajedince i koliki je povrat ulozenih javnih sredstava? btw. tu zivim i tamo nema nista osim kopaca tunela.
@jagnje Brate dragi, js u Visoko ne bih ni navratio drugacije da nije bilo ove price, kako ja tako i drugi koji su Vam dolazili, i koji su potrosili koju marku kod Vas, e sad gdje su pare to vise nije moj problem a bez te price o piramidam cete biti atraktivni skoro k'o i Vares, zato molite se da Vam otkopaju sta bilo... P.S Za to gdje nestaju pare revidirajte lokalne organe (samo)uprave!!!
Prikaži sve komentare (56)