Lik nakon 2 godine rada kupio firmu koja je propala, i za 10 godina napravio najvece poslovno carstvo na Balkanu hahahaha hauu jeees nouuu
Lik ima nos za biznis. Našao se na pravom mjestu u pravo vrijeme. Pavo Vujnovac je čovjek koji će od 2024. upravljati kompanijama s 15 milijardi € prihoda (30 milijardi KM). Ono što za hr. ljevičarske stranke i mainstream medije nije dobro, lik je desničar, a najbliži poslovni i politički partneri su mu Hercegovci. Ako mu se sprdne, ima da uskrati oglase svim hr. medijima i ugasi ih preko noći ili ih preuzme.
U RH se stvara desničarski korporativno-politički monstrumu, a parazitska ljevica u medijima i nevaladinim udrugama nije ni svjesna kakva ih oluja čeka. Dok se ljevica bavila propagandom i parazitlukom na javnim jaslama, hr. desničari su radili i gomilali kapital u realnom sektoru. Ubrzo dolazi vrijeme kad će se ljevicu i njihove medije index, 24 sata i Jutarnji baciti na koljena i uništiti. Poduzetni desničari će im svu antihrvatsku pljuvačinu u zadnjih 30 god. brutalno naplatiti.
Prikaži sve komentare (39)