Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lik nakon 2 godine rada kupio firmu koja je propala, i za 10 godina napravio najvece poslovno carstvo na Balkanu hahahaha hauu jeees nouuu
Lik ima nos za biznis. Našao se na pravom mjestu u pravo vrijeme. Pavo Vujnovac je čovjek koji će od 2024. upravljati kompanijama s 15 milijardi € prihoda (30 milijardi KM). Ono što za hr. ljevičarske stranke i mainstream medije nije dobro, lik je desničar, a najbliži poslovni i politički partneri su mu Hercegovci. Ako mu se sprdne, ima da uskrati oglase svim hr. medijima i ugasi ih preko noći ili ih preuzme.
U RH se stvara desničarski korporativno-politički monstrumu, a parazitska ljevica u medijima i nevaladinim udrugama nije ni svjesna kakva ih oluja čeka. Dok se ljevica bavila propagandom i parazitlukom na javnim jaslama, hr. desničari su radili i gomilali kapital u realnom sektoru. Ubrzo dolazi vrijeme kad će se ljevicu i njihove medije index, 24 sata i Jutarnji baciti na koljena i uništiti. Poduzetni desničari će im svu antihrvatsku pljuvačinu u zadnjih 30 god. brutalno naplatiti.
Vujnovac je vec odavno mocniji od Todorica, zato i jeste u ovakvoj poziciji. Ali niko nije mocniji od drzave, to ne treba zaboraviti. Trenutno Vlada RH igra kako on kaze, ali sve samo dok Vladi to odgovara.
Gazda Pavao mnogo hrane sebi u usta davao.
kako se EU prevaranti igraju sa jugoslovenskim državama,ne daju ni da trgovinski lanac svoj imaju Samo distributere smetlja ALDI,LIDL,SPAR i slicne prodavnice smetlja
ko zna shvatiti ce. sve je receno u rijeci liberalizacija 🤡
Zato neka Bosnjaci i dalje idu Konzum i Merkator a vlasnik teska struka HDZ. Kad shvatimo da je nas Bingo bice nam bolje.
A gdje bi inače kupovali jadniče, kad ništa svoje nemate?? Samo po tuđem pljuvati, a nesposobni ste za bilo što.
@1586 nemate, po tudjem pljuvati? O kome govoris idiote posrani? Bosnjaci? Imaju Bingo, Amko, Robot.
Šta nas briga za UZP bagrom? Zašto nas trujete ovim smeće vijestima?
Branković traži posao od Košarica!!!
Zasto bi ovo nas trebalo da zanima?
Dodik rusi drzavu, Bosnjake i dzamiju vrijedja, Vulicka i Kosarac sve provode to u djelo, a mali od Sda ili sve po zakonu N. Brankovic jarani se s Kosarcem. Sve jasno ko dan. Sda je bratska s Snsd.