@Haile Selassie Da nije ovih "mrava" što dolaze u Sarajevo i što marljivo rade oko Sarajeva, ???? Vodi ti te mrave svojoj kući pa neka ti rade u tvojoj kuči pa kada ti se nakote onda ću te pitati šta ćeš onda reći! Kako kažeš: uplate državi??? Neka uplačuju u svom gradu/selu)??? proizvode novu vrijednost??? (eto halal ti od Sarajevske raje to što oni proizvode) 60% poreza koje "mravi" uplate državi (po popisu iz 1991. u BiH je živjelo 4,377,033, u Sarajevu je živjelo 527,049 pa onda objasni kako svi ostali (mimo Sarajeva) uplate 60%)??? se potroši i uloži u Sarajevo ???? (šta se to u Sarajevu napravilo a da nije privatno) Sarajevo više nije samo Vratnik. (jedino što si u pravu, možda zbog toga što si samo čuo za vratnik) Reći ću ti i ovaj podatak (pošto balavac nisam, kako me zoveš), u Sarajevu je kada je počela opsada ostalo (po podacima humanitarnih organizacija) oko 200.000 od toga oko 40.000 je branilo i odbranilo Sarajevo.Danas u Sarajevu ima oko 600.000 patriota kao ti?
Kod uplate sredstava na zajednički račun KS je na dnu ljestvice. Na prvom mjestu je ZDK, pa TK. No medjutim kod preraspodjele tih sredstava KS je na prvom mjesto sa povlaštenim koeficijentom! Zašto? Zbog čega? Živite na tuđi račun, marvo šošonska. Kad se izmijeni zakon, neke regije će grohnut a neke će konačno da procvjetaju (od vlastitog rada a ne na tuđi račun)!
Mozda fizički ne izgledaš kao balo al balavo razmisljas...... "Ovo da ja vodim mrave sebi" je poznati kompleks zvani "SANDŽAK" i "PROVINCIJANERI"...... Ako mi želiš "havu" halaliti, nemoj majke ti, taj ti velikodušni poklon ostavljam da ti uživaš u njemu. Prvo pročitaj dobro sta pisem: "60% poreza koje uplate mravi oko Sarajeva se potroši i uloži u Sarajevu", znači one koje uplate mravi, ne vezano za one koje uplate u Sarajevu! Sve privatno što se napravilo u Sarajevu su napravili naši dragi sunarodnjaci sandžaklije....još malo centar Sarajeva će biti na Ilidži a ne na Ferhadiji. A od tih 40000 koje je branilo Sarajevo 75% njih je iz Podrinja. Ali nebitno ne osporavam ja uopšte koje branio i ko su ti koji su branili i koliko je njih branilo bitno je da su branili....Balo bavis se trivijalnim stvarima. BITNO JE DA BIH MI SVI "OKO" BRANILI SARAJEVO, A I OVI IZ SARAJEVA BRANILI BiH NA DRINI ili SAVI ili UNI........Da smo svi jedan a ne da se svađamo oko gluposti!
Prikaži sve komentare (143)