kad Čavka protiv nekog vodi postupak to je uvijek 1. po nalogu njegovih bossova - otrcano je i gadi mi se da pišem njihova imena jer svi znaju ko su oni 2. nikad nema materijalnih dokaza ali ih u "POSTUPKU ISTRAGE POKUŠAVA NAMJESTITI" 3. uvijek se sve svodi na "anonimne" prijave ili svjedoke - pokajnike sumnjivog kredibiliteta ili bolje rečeno dobro uštimanog svjedoka koji je ili nekada Čavki dao MITO ili laže da spasi svoju guzicu, nerijetko je to dvoje zajedno u jednom svjedoku 4. uvijek su to spektakularne akcije SIPE da bi mogao da se poziva na uznemirenu javnost 5. uvijek mu je jedan od razloga za određivanje pritvora "UZNEMIRENA JAVNOST" a on je taj koji pravi takve scene 6. uvijek pravi medijske pritiske na sud... u svojim procesima 7. reklo bi se da je i uvijek isti scenario za sve pa tako i za sudiju za prethodni postupak koji je i u ovom slučaju Branko Perić
Ne hapsi se Predsjednik FBiH tek tako, pa makar to bio i Živko B. Vjerujem da SIPA ima telefonske snimke, snimke sastanaka, praćenja i sl. Samo čekau da ih neko malo jače napadne, pa da to objave, da im usta zatvore.
hmmmm: ne lupetaj gluposti kad ni očemu pojma nemaš SIPA = instrument u rukama kriminalaca - Dodik, Radončić,Lagumdžija, Čović Čavka = kriminalac na platnom spisku Keljmendija, Radončića i Lagumdžije Branko Perić = Dodikov poslušnik Izo Tankić = pitaj Nasera Orića šta mu je cijenjeni sudija zataškao Dijana Kajmaković = ptičica trkačica Olega Čavke na istim listama ... elem po ko zna koji put ti se mora nacrtati čovjek je imao zakonsko pravo da da pomilovanja kažnjenicima a u ostalom trebao si gledati FTV dnevnik pa bi ti bilo dosta toga jasnije kad nećeš da pročitaš niti jednu knjigu u svom s...anom životu. Ako nisi gledao probaj se raspitati koje krupne zvjerke iz svijeta politike a koje čine parlamentarnu većinu - "otimačinom" za koje misliš da su poštene nisu procesuirane za milionske cifre jer se sud ili tužilaštvo proglasilo nenadležnim a poslije pojeo vuk magarca. Što li Bože to bi tako?
Prikaži sve komentare (26)