Nema se Zeljkovicu sta da zamjeri za ono sinoc. Nije on kriv sto paraplegicar Dzeko fula sansu koju bi moja moja nena Zuumreta zakucala u raslje. Dosta vise i njega. Dajte totalni remont. I za kraj, ulaskom Pjanica su se pocele redati (polu)prilike pred golom Islanda. Nek prica ko sta hoce.
Koji si ti retard. Kako možeš Dzeku tako pogrdno nazivati? Čovjek je do sada uradio za BiH i fudbal koliko takvi kao ti ne mogu ni usniti a kamoli imati pravo da nesto kritikuju. Pravi krivci su u Savezu! Vico i ostala kriminalna ekipa pod svaku cijenu trebaju otici iz Saveza. Dzeko i patriote iz reprezentacije trebaju jasno i glasno tražiti njihove ostavke. Navijači to trebaju bezrezervno podržati i istrajati u tome.
@ostali122: Uradio je i Messi za Argentinu vise nego Dzeko za Bosnu i Hercegovinu, pa opet gine na terenu. Ko sam ja i sta sam ja na moj nacin uradio za domovinu, ti ne znas i neces nikad znati. Kakve patriote iz reprezentacije, lud si? Pa jedan Krunic OFIRNO ne igra ni 5% kako igra za Milan. Svaka cast Bilbiji, covjek srcem igra.
Prikaži sve komentare (221)