Pa EU ima strah od ca 2 miliona Bošnjačkih Musinan u srcu Evrope , pa je u Oktobru uvela Aparthejd i srušila BiH Ustav da bi oslabila Muslimanski glas ( 1 glas Katolika vrijedi kao 10 Muslimanskih = EU Demokratija ) Sada pokušavaju preko gtrs sa hb i domaćim izdajnicima da unište BiH a još da prime Tursku koja bi brzo preuzela glavnu riječ u EU . Nećete nikada ući u EU zato sto ste Muslimani i griješite sto se ne okrenete nekom drugom u EU vladaju Nacisti
Nas Bosnjake (pa i Turke) i nase uslove za EU opisuje Kur'an: Ni jevreji, ni kršćani neće biti tobom zadovoljni sve dok ne prihvatiš vjeru njihovu. Reci: "Allahov put je jedini Pravi put!" A ako bi se ti poveo za željama njihovim, nakon Objave koja ti dolazi, od Allaha te niko ne bi mogao zaštititi niti odbraniti. (2:120)
Pozivajući se na Osnovne principe dogovorene 8. septembra 1995. u Ženevi i 26. septembra 1995. u Njujorku, Bošnjaci, Hrvati i Srbi, kao konstitutivni narodi (zajedno sa ostalim), i građani Bosne i Hercegovine ovim odlučuju da Ustav Bosne i Hercegovine glasi:.... Bosna je složena državna zajednica sa složenim izbornim zakonom.Tu ne vrijede ista pravila kao u tipičnim građanskim demokracijama.
Prikaži sve komentare (143)