Usred ničega su Hrvati u Zap. Hercegovini napravili turističku meku, pa u kapitalizmu pokrenuli trgovinu, distribuciju i sad u zadnje vrijeme razvijaju snažnu industriju preko Feala, Emerusa, TT Kabela, Grafotiska, Violete, MIVIKA, Jur Proma, Bernina, Weltplasta i još mnogih firmi ne starijih od 20 godina. Izgradili ljudi u zadnjih 30 godina na kamenu bez ičije pomoći jaki turizam i snažnu trgovinu i industriju. E za to moraš imati visoki IQ, moraš biti lukav, mudar i inovativan.
moras biti prvo krimos i prevarant. pa i papa kaze da je ovo smijurija, a nikakvo svetiste. za te druge - zna se i ko su i otkud im najedanput. sve go svercer
A kako to da su Hercegovci i u dijaspori najbogatiji Hrvati? Najbogatiji Hrvat u Njemačkoj je Mario Perić iz Gruda, u Argentini Ivan Rašić iz Ljubuškog, u Ekvadoru Mostarac Vjekoslav Miletić Diego, u Kanadi Victor Dodig iz Čitluka, u Americi Jure Šola i Ilija Letica iz Tomislavgrada, u Australiji Branko Peter Puljić iz Ljubuškog. Samo ovi nabrojani su teški 3 milijardi $. Hercegovci su snalažljivi, uspješni i bogati gdje god živjeli, to su činjenice!
Prikaži sve komentare (179)