Tako javno neka vidi gospodin Čović koliko Hrvati uplate poreza ni 18 % u FBiH a hoće 45% funkcija i budzetskog novca. Samo kliničkoj bolnici Mostar iz budžeta je dato 80 miliona za sanaciju dugova na tako mali broj stanovnika. HDZ je najveća kriminalna organizacija u jugoistočnoj Europi.
Uvijek s istim glupostima nastupate vi neobrazovani trolovi. Podaci koje vidiš u članku su poslodavčeve uplate poreza na dohodak po zaposlenom i naplata doprinosa za zdravstveno i mirovinsko osiguranje, a od toga država ne živi već živi od indirektnog poreza. Dajte više vi iz porezne ili klixa podatke o fiskaliziranom prometu po kantonima i koliko koji kanton uplati PDV-a da više ne zbunjujete neobrazovano čitateljstvo. Neka se vidi tko najviše uplati u državnu blagajnu.
Evo podataka od porezne koji se odnose na fiskalizirani promet http://pufbih.ba/v1/public/upload/files/02_2023.pdf Dakle, ZHK 670,7 fsk. prometa +20,1% u prva dva mjeseca. Na mjesečnoj razini je to 335 mil. KM što je na njihovih 80k ljudi per capita 4.187 KM. KS je fsk. 2,5 mlrd. KM prometa, po mjesecu 1,25 mlrd. KM što je na 420k stanovnika p.c. 2.976 KM. ZHK po glavi 1.211 KM više fiskalizira prometa od KS, zato ti podaci nisu javni jer Hrvati najviše uplate u državnu blagajnu.
Prikaži sve komentare (67)