ako je HDZ opstruiro Cetri godine imenovanje Vlade Fedracije .Odakle sad Histerija kad tu mogucnost Crpi iz zakona SDA.Ocito je da postoje dvostruki Arsini kad je upitanjiu HDZ i SDA ..Kao i u Mostaru u slucaju Cavare i Baralije.Kao sto je to bio danas Slucaj u Parlamentu kao sto ce sutra Biti kad HDZ dobije cetvrtog delegata u Domu naroda.Nije samo ustupak u Vjecu ministra Gdje su Bosnjaci zastupljeni 22% vec na nivou drzave Entiteta i Fedracije Najbrojnij narod sveden na puku statistiku.
Pa ona iz pda uredno kaže da je sda kriva za sve a ne hdz, iako je hdz radio blokadu. Vjerovatno isto misli i sdp iako i hdz i snsd baštine politiku svojih gazda iz cro i ser. Nikšić sa osmorkom to shvata kao ne mogu promijeniti njihov fašizam i nasrtaje na BiH, ali mogu skinuti sda i otići s hdz i snsd u koaliciju. Jbte ko je tu lud, kakva je to glavurda da još otvoriš usta dok pisaju po tebi.
Stranka je pobjedila.Cak i u KSu..ako se uzmu glasovi S.zabih.ako se zbroje glasovi Zeljka Komsica.glasovi doma naroda skupstinu RS. Distrikt .SDA je dobila izbore.Racunica je jednostavna.Bakiru.NE"stranci DA.
Prikaži sve komentare (123)