Samo da se sjetim porodice i najmilijih ovih klosara sto laju i pljuju na momke. Pognutih glava sto hodate gradom, NPC ljudi, nezadovoljni svojim zivotima, pa dan da blatim tudji. Uhvatili ste se momaka, bez da znate pozadinu price. Lozite se na medije preko kojih se informisete i preko kojih prosipate pamet.
Branite srbe, pa ih poslije svakog cina pljujete. Bijedo bijedna stidite se. Poradite na svojim zivotima, svojim porodicama se okrenite. Manje komentarisite. Bijedi bijedna. Bosnjo je bosnji najveci dusman zapamtite to. Svi bi vi neke zakone provodili kao da je igdje u svijetu zakon posten. Ocekujete u pogresan vakat na pogresnom mjestu zakon, a zakon za ovakve kao komentstori klixa i ne treba
De nas prosvijetli tom pozadinom priče. Koje to ima opravdanje za dolazak na međunarodno dječije takmičenje sa fantomkama i napadati posjetioce. Ljudi koji se pi.šaju po nama, veličaju zločine po društvenim mrežama, svakodnevno dolaze na posao u Sarajevo i nitko im ne smije ništa, al zato huligani imaju petlju doći na dječije takmičenje i napadati roditelje djece. I jest im izgovor mislili su da su navijači djece iz crvene zvezde.
Prikaži sve komentare (100)