Provjerite novi konkurs Doma Zdravlja u zivinicama prije par dana objavljen. Presjedavajuci vjeca i uposlenik Doma Zdravlja je objavio konkurs u kojem sina zeli da zaposli kao psihologa a isti je stekao diplomu na privatnom fakultetu i to na boga pitaj kakav nacin. Pratite fb stranicu KANAL 21 oni o tome obavjestavaju a mediji nista ne prenose !
Ko ce provjerit? Covjek iz Sda upravlja institucijom bez diplome. Bez diplome liječe. Naravno da ce kriminalna sda klika djeci kupiti diplome na njihovim orivatnim fakultetima. Ta djeca se onda smiju dijetu borca koji temeljito uci na drzavnom fak. i govoreci mu DZABA SAMO STUDIRAS. Zbog toga Sda mora biti rasformirana i ona uš koja je podrzaje nek zna da ce Allah sve vratiti njegovim.
gooUser1667836992 --- jos jedna UZP botina. Kakva SDA botino i Sluzba za zaposljavanje TK. Advija Murselovic je v.d. direktorice, prije nje bio Admir Hukic iz Komsicevog DF-a. Murselovic je bliza oborenoj SDP-ovoj vladi sa Kukicem i Radoncicem i Njihovom strankom. SDA je na zadnjim izborima u Tuzlanskom kantonu pomela SDP, NS, SBB i PDA, obrisala ih kao gumicom
Prikaži sve komentare (57)