Dzena Gadzun, dvogodišnja djevojčica koja se nije probudila iz totalne anestezije u lažnoj poliklinici u Sarajvu, neovlaštenoj za korištenje iste - nakon godinu dana nema optužnice i niko od Marindvorskih "boraca za pravdu" je ne pominje. ...i svi znamo zašto
Vladavina prava.Tužilašto sastavilo optužnice na osnovu pretpostavki, a nije iznijelo dokaze i činjenice kako bi potkrijepili optužnice i onda se mnogi čude što je Sud donio oslobađajuću presudu. Pretpostavka nije istinita činjenica, niti očigledan dokaz, to i laik zna. NiP i Konaković želi da politički profitira na slučaju Memić, što je sramna zloupotreba slučaja, to svi vide, čak sada optužuju Sudiju Perića što je donio jedinu moguću presudu na osnovu ponuđenih dokaza.
Pa nije Forto kriv, SDA je na vlasti u Federaciji decenijama. Toliko vas boli poraz u Sarajevu da za čak i te stvari krivite Fortinu vladu. A uostalom još uvijek nije u potpunosti zaključeno zbog čega je dijete umrlo, ali vas što iskorištavate smrt djeteta zarad nekih političkih poena je baš jadno.
Prikaži sve komentare (130)