Klixe zamolio bih vas da me ne banujete jer govorim istinu. Vi kao novinari morate dozvoliti da istina dođe do svih nas!!!! Chetnici su chetnici, kriminalci su kriminalci, divljaci su divljaci!!!! Time ne vrijeđam nikoga, to nije razlog za banovanje. Normalne ljude svih nacionalnosti poštujem a ko spada u ove kategorije onda je to smeće od ljudi koje ne treba štititi ni na koji način!!!! O dotičnom kretenu je sve već rečeno kada je napao radnika koji obavlja svoje poslove!!!!
Ti znas da je kreten..kad je Dzurdzevca zarobio i spasavao grad ti nisi ni u mu..a bio vjerovatno..to mu nedaje pravo da maltretira bilo koga al ni njega nek ne diraju..otidzi recimu mu pi..o,,strah te da banuju hebo te klix da te hebo i ban
Malac moja mu..da su veća i od tvojih i od njegovih skupa. Nisam komentarisao trenutni slučaj već ono što sam vidio kada je udario momka koji obavlaj svoj posao. To može samo kreten. Nisam se u ratu plašio neću ni u miru vjeruj. Dovoljno sam lud da bi se ti trebao plašiti jer si mi se obratio na pogrešan način.
Prikaži sve komentare (228)