Niko nikad nije ni tvrdio da je HV oslobodio BiH , no negiranja njene uloge imate svako malo, no ništa čudno za Licemjeristan.Oluja odblokirala Bihaćku regiju , oluja doprinjela da Srbi sjednu za pregovarački stol…Ostalo je mlatimudanje.Iz Licemjeristana stižu glasine da je Armija odradila Oluju , možda i Bljesak.Maestral ne spominju.
@krasnodar.maric, Clanak je o tome kako Hrvatska (Milanovic... dok ne izaberu nekoga drugog- to je Hrvatska, on govori u ime Hrvatske) tvrdi da je Hrvatska oslobodila BiH, da je oslobodila Sarajevo... i onda ti dodjes i kazes ... "Niko nikad nije ni tvrdio da je HV oslobodio BiH"... Pa procitaj clanak prije nego sto ostavis komentar. Bruka je kako se Hrvatska ponijela prema BiH u ratu , ali o tome vec postoje presude...
Hare druže, nikad nisam čuo da je Milanović rekao da je Hrvatska oslobodila BiH ili Sarajevo .Čuo i vidio jesam da je rekao da nije Hrvata i Hrvatske nebi ni bilo BiH , o tome bi mogli raspravljati .Ako je nešto napisano u članku ne znači da je to istina.Bruka je što je Hrvatska prihvatila Bošnjake kao izbjeglice, bruka je što je Hrvatska prihvatila zarobljenike Bošnjake i poslala ih na rehabilitaciju na more u hotele na otocima..Bruka je isto što je slala oružje Armiji .
Prikaži sve komentare (113)