Pa šta ce im diploma ovog fakulteta kad ih nijedan privatnik nece zaposliti kao osobu sa tim fakultetom a i ostalim privatnim fakultetima,možda ih zaposle samo na osnovu srednje strucne spreme,ovo govorim jer imam kolege u firmi koji su završili te privatne ali im to naš direktor ne priznaje.E jedino ako su stranacki ljudi može negdje u državnu neku firmu, kancelarija,kafica,wikend slobodan i plata redovna,regres,nema sekiracije i lagano do penzije.
Iskreno da ti kažem, imam totalno suprotno iskustvo od ovog što si napisao. Magistarske diplome sa privatnih fakulteta se više cijene nego magistarske diplome sa državnog. Neuporediva je oprema koju posjeduju privatni fakulteti, a koja se većinski koristi na magistarskom studiju, i oprema koju posjeduju državni fakulteti. Kome se uči, i ko hoće da napravi nešto od sebe, definitivno bolji put je preko privatnih univerziteta.
O kontaktima koji se upoznaju na privatnim fakultetitima da ne pričam. Ne kažem da nema uhljeba, ali definitivno ima i finih persona. Samo lično iskustvo prepričavam.
Prikaži sve komentare (62)