Poruka za Srbe i Albance na Kosovu: vama zagorcavaju zivot huskanjem da se mrzite i ubijate, a pogledajte kad su pare u pitanju kako vasi poglavari Vucic i Rama lijepo saradjuju. Da im je stvarno toliko stalo do vrijednosti koje vam propagiraju bi li ikada usli u bescarinsku uniju i olaksali radne dozvole itd?? Razmislite malo ne budite glupi, osim ako ne radite po naredbi ;)
Pa tako je. Ovo za tablice je američki ferman, što je i dokazano ako ste pratili vijesti. Žalosno je da nam zapadnjaci kroje sudbinu. A i kod nas su Amerikanci ispali dvolični, kada je Šmitu malo falilo da donese zakon, oni su bili spremni da ga podrže. Kada je narod izašao na ulice, on popustio. Amerikanci odmah govore kako Čović destabilizuje državu, podržavaju suverenitet i integritet države. Hoću reći da im odgovara ovakvo stanje. Razlog, najvjerovatnije novac.
Pa evo mislis da sutra nebi bilo ovdje isto np da mi trazimo srebrenicu dje smo bili vecinski ili slic. po bosni a jos smo isti narod a zamisli sad lokalno stnovnistvo na kosovu oni su dva razlicna naroda!
Prikaži sve komentare (84)