Još jednom. Ovo mi je konačno potvrda da ovdje žive ljudi koji ne žele suživot sa onima drugačijeg nacionalnog opredjeljenja. Zamisli ljudskog licemjerja - trebamo protestirati protiv izmjena izbornog zakona koji bi omogućio da, kako glasi po Ustavu 'hrvatskog člana predsjedništva' ili 'člana predsjedništva iz hrvatskog naroda', biraju ti isti građani Hrvati. Pa kako nije neprijatno ovima koji šire ovu histeriju.
A ti hrvati iz BiH ,bi da Komadaju Bosnu po volji zagreba.Vi imate svog predstavnika hrvata Komsica.Samo je razlika sto on vise voli BiH nego Hrvatsku i radi za interese svoje drzave a ne HRV.p.s kd ste tako fini ,zasto ste svi uzeli dvojno drzavljanstvo
@ realni Ogromna je razlika izmedu "hrvatski clan predsjednistva" i "clan predsjednistva iz reda hrvatskog naroda". Prvo implicira da je predsjednik iskljucivo za Hrvate, a drugo da je rodeni Hrvat. Problem je u tome sto se u startu pretpostavlja da bilo ko ko iz bilo kojeg razloga nije mrzak nekom drugom narodu, mora apsolutno i definitivno biti los za "svoj narod". E takakv kont prazni drzavu, dame i gospodo. Pa glasajte ko i dosad.
Prikaži sve komentare (323)