Prava istina je ta da zbog pada vrijednosti valute, recimo Eura a i KM koja je vezana za Euro ulje i ostale stvari u sustini kostaju isto kao sto su i kostale recimo 2 dolara, da bi kupili to ulje prije je bilo dovoljno dati manje od 2 eura, sad je dolar ojacao ulje je i dalje 2 dolara ali treba platiti vise od 2 eura za isto jer je vrijednost valute opala. Naravno u nasoj kriminalnoj drzavi prodavci su dodali jos koju markicu na to da uberu koju extra marku.
sta pricas moronu, ne placamo mi u dolarima nista. Sva trgovina u EU se odvija logicno eurom, kakve veze dolar ima osim sa naftom
Pa ti sine vidim dobro poznajes globalno trziste dok mislis da je dolar vezan samo za naftu. Ne cudi me kako nisi skontao poentu komentara. Ako moj proizvod vrijedi jedan euro, i taj euro izgubi vrijednost moj proizvod nece izgubiti vrijednost, samo sto ces t i morati platiti vise eura za njega jer ti euro ne vrijedi koliko je vrijedio. U slucaju da tvoj euro poraste duplo moj prpizvod vrijedi isto a platit ces ga 0,5 eura.
Prikaži sve komentare (37)