Na žalost stranački uhljebi koji su zaposleni u željeznicama ne žele da imaju ni putničku vezu između Sa i BL. Neki dan gledam video jednog stranog blogera koji ne može da shvati i isčudi se kako u BiH nema linije između dva najveća grada. Jedini cilj ljudi koji su stranački zaposleni da dobiju platu i rade što manje. Ja bi iskreno sve to provatizivao samo da se ti uhljebi ne mogu zapošljavati i (ne)raditi na našoj grbači. Osim toga usluga bi se automatski popravila.
S cijenama goriva ovih dana nevjerojatno je da ovi ne mogu dogovoriti neke transporte. Mislim da Aluminij Mostar prevozi za Ploče jer imaju 20% luke Ploče. Pored njih par još nekih državnih firma to radi. Privatnici se ne to ne odlučuju očito jer im je usluga loša. Sa uhljabima koji su očito nesposobni da budu konkurentni na tržištu iskoristiti ovaj jeftini prijevoz je naučna fantastika.
Pa nema izmedju Tuzle i Sarajeva koja BL 😂😂😂 ukinuli sve linije i oni i dalje imaju firmu sa 3500 uhljeba neradnika koji plate dobijaju iz budzeta, preko 300 miliona duga samo za poreze, za zdravstvo ne uplacuju uopste, plate redovne, regresi, a iz budzeta stalno desetine miliona u rupu bez dna. Zlatna koka SDA mafije
Prikaži sve komentare (43)