Ovi "razgovori "su samo teatarska predstava Dodik i Covic hoce da zabiju posljedni glogov kolac usrce Bosne a Bakir Iz. im ko neda. Kada proguraju ovu Izm. izb. zakona rodice se Hercegbosna a RS ce se automatski osamostaliti jer ce BiH iformalno prestati postojati. Bosnjacima ce ostati par medjusobno odvojenih enklava koje nikad niko nece priznati za drzavu.
jbg, da ste radili sa Hrvatima i Srbima nakon rata a ne protiv njihovih interesima u Bosni. Da se drzali te interese u istoj ravi kao i svoje interese, jer ste najmnogobroji narod, mozda bi Bosna i imala snase. Vjerovatno ne bi zavrsili u enklavama kojih se toliko plasite. Trebalo vam je vise mudrosti i pameti. Ali da Baba ima muda bila bi Djed.
jbg, da ste iskreno radili sa Hrvatima i Srbima nakon rata na njihovim interesima u Bosni. Da ste drzali te interese u istoj ravni kao i svoje , jer ste najmnogobrojni narod i imali ste uslove za tako nesto, mozda bi Bosna i imala sanse. Vjerovatno ne bi zavrsili u enklavama kojih se toliko plasite. Trebalo vam je vise mudrosti i pameti. Ali da Baba ima muda bila bi Djed.
Prikaži sve komentare (85)