Hebote sve poskupilo. Gledam ove traktore IMT 539 na PIK-u, da valja, tesko ispod 8 000-10 000 maraka. A stari ko Grcka. Skuplji su i do nekih drugih stranih traktora. Ne znam sto ih tako skupo cijene. Jeftiniji su neki strani modeli. Kupiti ovod dobrom dijetetu traktor, i pomoci mu jos da ima. Od traktora samog nece moci puno zaraditi. A Fadilu i Bakiru dabogda za lijekove zatrebalo, a nemali.
Jeftini su za odrzavanje, pouzdani, ne kvare se cesto. Ima dosta dijelova jer je tako reci domaci traktor. To je bukvalno radni konj, neunistiv. Steta sto IMT nije pravio auta. A realno su preskupi, malo bolji primjerci. Kako mi rece jaran, ti IMT-ovi traktori do tamo neke 1990 su bukvalno kao Golf 2 neunistivi. Pogotovo taj 539.
@SrbinIslamskeVjere5 Pravljeni su za po 4 000 radnih sati. I skoro svaki je to prevalio. A ima primjeraka sa po 10 000 radnih sati i vise. Znaci to je magare koje je uz dobro odrzavanje neunistivo. Rashebase onakvu drzavu, koja je pravila automobile, brodove, avione podmornice, vozove, kombajne, traktore , tenkove, tramvaje…….majku in nacionalisticku
Prikaži sve komentare (100)