Ko, svi ti sto zavrse fakultet odose iz bih u bolji zivot. Nebojte se vi za njih. Ne treba njima bih nemate brige za to da ce "preuzimat" ista. Samo jadnici gledaju kako da zavrsi to smece i idu dalje. A oni koji ce "preuzet" to sto vi zovete radnim mjestima su vase stranacke kolege koje ste izabrali. Njihova djeca ce se pobrinut da vase zdravlje bude zbrinuto da vam mreza radi i da se zgrade ne ruse.
Da jos dodam... vecina mladih svakako ne moze da dobije radno mjesto nigdje. Pa cak ni u kafani a kamoli u toj "nepostojecoj" firmi. Sve ste unistili, propili, prokockali i sad bi da vam mladi rijese problem. Odooooooooseeeeeeeeeeeeeeeeeeeee mladi a vi kockajte bingu u kladari i zitigu se za pozicije na poslu.
Moje prdonje skontajte se dok vam nije kasno jer ni penzije necete imat kad si odu van. Serete po mladima koji nisu ni pokusali u zivotu kamoli uradili nesto a ovi sto su vam sve sjebali njih stedite i glasate za njih. Oni su vam profesionalci koji su se skolovali. A ovi sto vam nista nisu ucinili nazao su probivjetri. Ej moji bosanci tesko vama u vasim kucama i glavama.
Prikaži sve komentare (217)