Ove sarajlice su cijelu istoriju docekivali okupatore i saradjivali sa svakim od turaka, austrougara, nijemaca konstantno su ljubili okupatorsku cizmu i ulizivali se kroz vijekove dok su ostali dizali bune protiv svakog okupatora
stigo serbski babo ha ha ha: Konstantin Nenadović, Kojekude Srbijo:, Beč 1883.g. : Od o ti ženskinja bez razlike stanja i mladosti, Turci birali su najbolje i najlepše Srbkinje koje su im se dopadale pa su s njima pod ladnicima, ladovitim grmovima, i lisnatim šumarcima, ležali, valjali se, grljili i javno na sramotu pred očevima, bračom i muževima, sa nesrećnim Srbkinjama blud u sred belog dana provodili. Ovakva grozna tiranija Turska po svoj jadnoj Srbiji vekovima carstvovala je.
Neki su ratovali a neki su davali moralnu i oralnu podršku, a Srbi su nakon kosovske bitke postali turski vazali u ratovima protiv bosanskog kraljevstva kao i protiv Ugara i kršćanske koalicije koja je vodila presudnu bitku protiv Osmanlija na obalama Dunava poznatiju kao Nikopoljsku bitku. SAMO SEDAM GODINA NAKON PORAZA NA KOSOVU POLJU 1396 PORAŽENA SRPSKA VOSJKA RATUJE NA STRANI OSVAJAČA OSMANLIJA PROTIV KRIŽARA NA NIKOPOLJU (BUGARSKA)
Prikaži sve komentare (150)