Veoma je bitno, kako za nasu drzavu, tako i za cijeli svijet da ne ostanemo drustvo jednog uma, mi svijet moramo posmatrati iz vise uglova. SAD isto tako rade, to nije drzava koja na sva desavanja u svijetu gleda iz jedne perspektive. Meni licno ovaj jarac mozda ne bi prijao za sagovornika, ali ja se divim politicarima koji sa ovakvima mogu naci zajednicku, zato ja nisam gradonacelnik Sarajeva, a Karicka jeste, svaka cast, ja bi mu pocupao bradu ;)
Btw. da se ne razumijemo pogresno, glupo je kriviti NATO za rat u Jugoslaviji, nerviraju me stranci koji dodju sa strane i govore nam sta se ovde desavalo 90-tih, a k.ta im nije ispadala iz ruku. Valjda ja znam ko je poceo rat, koga se istjerivalo iz Vukovara, cija je vojska usla u Hercegovinu i ubijala muslimane i ko je pocinio genocid u Srebrenici. Nece meni neki jarac-zuco doci i pricati protiv Amera jer mu je vokri sto su mu majorizovali Hitlera 40-tih ;)
Uh Sunce ti, pa svaki ti komentar gluplji od glupljeg, pa tebe treba u Afganistan poslati da ga primaš ko oni poremećni sa parada. A misliš da si Amerima bitan? Ha-ha, nadam se da je vic
Prikaži sve komentare (124)