E moje budaletine! Ja ne znam sta je ovim ljudima do te mjere izapralo mozak, da pored zdravih ociju i usiju nit sta vide nit cuju. Pogledajte Izrael pobogu i kanite se corava posla i prokletih vakcina, kojima svjetska se banka nastoji izvuci iz kolapsa u koji tone. Sve vakcine su obicna secerna vodica, zivot bih dao tvrdeci da je to istina.
Pokusajte makar povrsno izracunati, onako iz zabave, koliko je para dato sirom svijeta za pcr testove cija izrada kosta mozda 45 centi, a po svijetu su u prosjeku sto dolara. Koliko je plastikarije u vidu rukavica, maski, kombinezona prodato u svijetu proteklih mjeseci. Koliko je nafte uskladisteno za period dok je avijacija mirovala?
Koliko su cijene hrane skocile sirom svijeta? Koliko je para oteto od hotelijera i ugostitelja sirom svijeta i preusmjereno na neko drugo mjesto. Alo ljudi, osvijestite se vec jednom, krajnje je vrijeme. Dozvolili smo.sebi da budemo yebeni u mozak kao ni jedna generacija covjecanstva. Kakav fajzer kak'a zeneka i k...c vise?!
Prikaži sve komentare (68)