Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hoce srbi pfizer, ali nece hag i nato. pagansko pleme
hoće Bošnje sevapa ali idu u Srbiju da se pelcuju
user2016 normalno da idemo u srbiju, jer smo zbog radikalne politike te iste srbije i genocida i zlocina koji su se desili dovedeni u ovakvo stanje da ne mozemo nabavit vakcine ako se jednoj strani nesto ne svidja
cuj PFIZER? Zar nije DODO RONHILL rekao da steti muski organ i da je bolje se vakcinisati sa SPUTNIKom V? hahahaha
Šta je sa sputnjikom?
Sace to dan dva i opada interesovanje pa ce onda kukanje. Ostavite narod na miru
Sta je s rusima i kinezima to su im braca pogana vlahadija ona pravoslavna
Da neće možda za Sputnik ili Sinofarm?
ŠTA ĆE VAM PFIZER,PRIMITE PUTINOV SPUTNIK V,BRAĆO SRBI TO SI VAŠA BRAĆA RUSI. Al' kad bi se zajebali.
Evo danas, u Texas na hiljade umrli od delte, tukmaci nisu se htjeli vakcinisati sada krepaju kao cuke..
Pa i kod nas bi bilo vise da nam ponude fajzere a ne neke sinovce i zeneke
ama nije moguce, pfizer? jeste li sigurni? mora da je greska, to je sigurno sputnik v.
Ta trofazna vakcina je najbolja
PA I MI HOCEMO PFIZER
joj jes joj turila vakcinu do anšlaga... brutalno
E moje budaletine! Ja ne znam sta je ovim ljudima do te mjere izapralo mozak, da pored zdravih ociju i usiju nit sta vide nit cuju. Pogledajte Izrael pobogu i kanite se corava posla i prokletih vakcina, kojima svjetska se banka nastoji izvuci iz kolapsa u koji tone. Sve vakcine su obicna secerna vodica, zivot bih dao tvrdeci da je to istina.
Pokusajte makar povrsno izracunati, onako iz zabave, koliko je para dato sirom svijeta za pcr testove cija izrada kosta mozda 45 centi, a po svijetu su u prosjeku sto dolara. Koliko je plastikarije u vidu rukavica, maski, kombinezona prodato u svijetu proteklih mjeseci. Koliko je nafte uskladisteno za period dok je avijacija mirovala?
Koliko su cijene hrane skocile sirom svijeta? Koliko je para oteto od hotelijera i ugostitelja sirom svijeta i preusmjereno na neko drugo mjesto. Alo ljudi, osvijestite se vec jednom, krajnje je vrijeme. Dozvolili smo.sebi da budemo yebeni u mozak kao ni jedna generacija covjecanstva. Kakav fajzer kak'a zeneka i k...c vise?!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
cuj ja.konto za Astru
Svaka vakcina je dobra
Toliko o vjeri u brsću ruse