Ko god želio stečaj Grasu dabogda mu u kući bio cijeli život stečaj po svim osnovama. Vidjet cete vi šta je Centrotrans i privatnik.Žalit cete vi za Grasom gospodo Sarajevska. Ko je sljedeći: Kjkp RAD,PARK,Vodovod,Telecom ima ih svi ce doći pod ratu MMF Moj Bošnjo svjetska nepoznanice.
Pa ti si toliko zaostao u ravoju da jos ne znas da je SDA pod hipoteku dala cijeli energetski sistem sa rudnicima, Telekom zalozili, sume, vode, a najgore sto niko od vas ne zna, a to je davno objasnio austrijanac najveci strucnjak da je ispod >BiH najvece nalaziste nafte i rat je pokrenut da se unisti drzava i otjeraju ljudi kako bi Britis petrol i Teksas naftni gigant sloodno crpili naftu i dobit ce dzaba zahvaljujuci SDA
seljacka sandzak posla. ko drugima zlo zeli sam navuce belaj. Zeljeti da gras ode u stecaj je dobro jer ce neko prije ili kasnije stradati radi neispravnih tramvaja. Dosta ste zivjeli na jasli nas poreskih obveznika. Ne placa vas vlada mi vas placamo isti mi prema kojima ste se ponasali drsko kao da je tramvaj vas a ne vlasnistvo nas poreskih obveznika.
Prikaži sve komentare (191)