Čekaj čekaj...profesor fizičkog brinuo za marketing u IT firmi tj slao oglase na sve strane, i njega prodajete kao da dolazi iz realnog sektora?! Tu poziciju može popuniti i srednjoškolac, zato je kao prof fizičkog i dobio tu poziciju. Znate li vi uopšte šta znači realni sektor?! To je "ono" kada ti plata zavisi od toga koliko si nečega "stvorio", koliko si ljudi zaposlio i obezbijedio im plate itd.
Na zapadu ovo nije posao drzave.. Vec postoje kompanije koje daju lovu malim startupima u zamjenu za udio u firmi.. Ali kod nas sve na budzetu.. A sahtovi, nijedan nije u nivou asfalta
Signal da je ovo globalistička sluga je njegovo "obrazovanje" tj indoktriniranje kroz usa-program "Leaderrship"... tu obuku su prošli svi novopečeni lideri Balkana i EU koji enormno zadužuju svoje zemlje i dovode ih u beskrajno dužničko ropstvo. Da li se iko zapitao od kuda profesora fizičkog u politici i od kuda njega na poziciji ministra privrede?! Taj o privredi zna koliko i o matematici: pojma nema!!! Jer da ima, ne bi bio prof fizičkog!!!
Prikaži sve komentare (40)