velika je razlika izmedju zaposlenja i uhljebljenja...ne voditi prekobrojne lesinare budzeta u bilo kakve statistike...ima ih po broju stanovnika za ginisove knjige rekorda..
IZUZETNO LIJEPE VIJESTI, bravo za najboljeg i najpoštenijeg premijera Fadila Novalića. Broj zaposlenih u Federaciji BiH prema prebivalištu zaposlenika na dan 21.06.2021.godine iznosio je 526.663.Ovaj broj veći je za 1.068 u odnosu na podatak od 14.06.2021.godine kada je broj zaposlenih iznosio 525.595. Niko nije više uradio za FBiH i građane kao Fadil Novalić i zato ga svi normalni i razumom obdareni građani podržavaju.
Podrska za postenog i cestitog premijera Fadila Novalica protiv koga je montirana optuznica koja ce pasti na sudu, jer nije pocinjeno nikakvo krivicno djelo prilikom kupovine respiratora, koji su potpuno zakonski i uz sve dozvole kupljeni. Zbog politickih razloga podnesena je nekredibilna prijava i vidimo da tuzilastvo nema niti jedan validan dokaz za osudjujucu presudu, vec su smislili medijaplan kako da diskredituju najboljeg do sada premijera Novalica, ali nece uspjeti u tome. Prvda ce doci.
Prikaži sve komentare (41)