Stanivukovicu sve vise na populistu odises. Gdje su rezultati rada? Sluzbe ti jos uvjek pljackaju gradjane kroz javne nabavke, slabo se sta gradi, natezes se sa Kajakom mjesecima, a sad si poceo sirom BiH da pravis kampanju, dok Banjaluka izgleda ceka... Jel iko precesuiran za one izvjestaje revizorskog tima, da li je taj revizorski tim stao sa radom. Gdje su investicije u Banjalucku privredu. Hoce li opet sve biti trlababalan.
odgovor nanvecinu ovih pitanja znas i sam. i zato ne prdi. Svo sto je obznanio u javnosti, i podnio tuzbe ili okrenuo procese, je opstruisano sa veceg nivoa, na sto on ne moze uticati, ali barem nekenstvari sada isplivavaju na povrsinu, sto je i vise nego dobar rezultat rada. graditi ne moze za 5 mjeseci nista jer to treba i vremena, a na to sve su mu i skrsili budzet...
@ MovieMan A jel i ne moze uticati na rad sluzbi grada. Zasto se nateze sa Kajakom, kad nema konacno pravno rjesenje da ih porusi, ovako se moze razvuci godinama. Ako ga opstruisu odozgo, zasto revizorski tim ne nastavi sa radom, pa da vidimo sta jos moze pronaci, a neka ovi opstruisu, imace priliku, ako pobjede na izborima. Ovako veselje trajalo tri mjeseca i sad idemo red slikanja i red promovisanja.
Prikaži sve komentare (224)