Ništa neobično. Prošao sam BiH uzduž i poprijeko, i na svakom koraku u RS sam vidio murale koje veličaju ratne zločince. Samo bošnjaci koji nisu makli prstom iz FBiH mogu nasjest na priču o bratstvu i jedinstvu koju im prodaju u Sarajevu. Dovoljno vam govori da obje stranke (pozicija i opozicija) u RS podržavaju ratne zločince. Sjetite se ovoga kad ovi našu što nisu m pozivali na bratstvo i jedinstvo u Sarajevu.
U Sarajevu niko ne poziva na bratstvo i jedinstvo vec se zeli politicka i svaka druga dominacija muslimana nad druga dva naroda. A taj krajnji cilj je naravno zamotan u ukras koji se zove gradjanska drzava i bratstvo i jedinstvo. Da Bosnjacima das unitarnu drzavu na pola godine, nakon toga je bi imao srpski i hrvatski jezik vise u BiH a pitanje je i da li bi i kako uopste politicki drugi narodi bili organizovani.
U cemu je tu problem ? Koliko jednih i drugih zivi u Njemackoj pa se pita ko ? -Svabo. Samo se u BiH manjina treba kontat i pitat, Hrvati se pitaju u Hrvatskoj, Srbi u Srbiji, Bosnjaci u Bosni, ne znam sta je tu nejasno ?
Prikaži sve komentare (131)