Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čega se pametan stidi, time se budala ponosi.
ZAMISLI DA SAD POSTAVIMO OVAKO NESTO NA BRADINI ZA ANTU PAVELICA I DA KAZEMO, "HEROJ STO JE POSRBICE KOLONIZATORE VRATIO NA POCETNE POLOZAJE"?
Sramotno za genocidne posrbice. Izdaju vlastitu domovinu koja im hrani djecu, placaju 18% poreza ovoj drzavi, a trose 33%, odakle im razlika? Srbija salje? Kurko, Srbija nista ne salje osim sto krade recimo struju sa Drine i zato nista ne placa, tako da je vrijednost struje koju je ukrala vise milijardi eura.
Vi mozete da pisete sta hocete i mislite sta hocete ali da Mladic ima 95% podrsku u Srpskom narodu i da njega smatraju herojem i nikakva presuda nece promjeniti to..
Eno mijenjaju pelene heroju
Ovo nije presuda jednom narodu. Ovo je presuda jednom zločincu, njegovoj ideji i sljedbenicima.
Heroj u pelenama..odlican naziv za film
Ista je ovakva podrška bila i zločincu Sakibu Mahmuljinu, narod a i aktualni političari, sve je to isto, svi su kolektivno uprljali ruke i obični narod. Samo što političari hodže i popovi imaju najveću odgovornost
hahah kako su ovi srbi iz rsa zatucan narod boze sacuvaj
sasvim ocekivane reakcije od strane dijela dotičnog naroda, nikad to pameti doći neće
Mogli su i njega obijesiti iznad zida
obmotam međunožje ovim što visi i to kad mi je u uspravnom stanju
minimalno 80% pravoslavaca iz bosne su istomisljenici mladica tako da ovo treba da bude osuda jednom genocidnom narodu,samo mi zao tih 20%pravoslavaca iz bosne koji se ne slazu sa ovom genocidnom vecinom
Nema induvidualne odgovornosti dokazuju Trebinje, BLuka, Bgd i ostali. To je kolektivna odgovornost. Jer, na stotine tisuća Mladića živi u Hr, BiH i Srbiji. Sam Mladić je čak nebitan, a da bi se shvatila odgovornost, onda treba uprijeti prstom na sve kojima je uzor. A takvih je puno, puno.
Pa normalno da im je heroj. On je njima republiku stvorio. Genocidom i progonom, al stvorio. Niko nam nije kriv što nama Alija nije stvorio republiku i što je pristao da se dio Bosne zove po jednom narodu. Šta mi sad imamo a da nam nije nametnuto. Zastavu? Himnu? Ime? Aliji treba poshumno suditi i to u Sarajevu za izdaju.
Genocid je u đikanskim genima.
Trebinje je inače poznati antifašistički grad ne znam šta tu ima čudno.
Bolesni Srbići. Joj kad vam ga 'heroju' neki lola zabije u zatvoru, ima da mu pocijepa pelenu ko Brčko distrikt genocidaški entitet.
Ništa neobično. Prošao sam BiH uzduž i poprijeko, i na svakom koraku u RS sam vidio murale koje veličaju ratne zločince. Samo bošnjaci koji nisu makli prstom iz FBiH mogu nasjest na priču o bratstvu i jedinstvu koju im prodaju u Sarajevu. Dovoljno vam govori da obje stranke (pozicija i opozicija) u RS podržavaju ratne zločince. Sjetite se ovoga kad ovi našu što nisu m pozivali na bratstvo i jedinstvo u Sarajevu.
U Sarajevu niko ne poziva na bratstvo i jedinstvo vec se zeli politicka i svaka druga dominacija muslimana nad druga dva naroda. A taj krajnji cilj je naravno zamotan u ukras koji se zove gradjanska drzava i bratstvo i jedinstvo. Da Bosnjacima das unitarnu drzavu na pola godine, nakon toga je bi imao srpski i hrvatski jezik vise u BiH a pitanje je i da li bi i kako uopste politicki drugi narodi bili organizovani.
U cemu je tu problem ? Koliko jednih i drugih zivi u Njemackoj pa se pita ko ? -Svabo. Samo se u BiH manjina treba kontat i pitat, Hrvati se pitaju u Hrvatskoj, Srbi u Srbiji, Bosnjaci u Bosni, ne znam sta je tu nejasno ?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)