Nevjerovatno je kako na Zapadu nećeš sresti ljude koji ovoliko seru o vakcinama. Sresti ćeš ljude koji se žele ili ne žele vakcinirati, naravno, ali razgovor će biti jako kratak “Ja ću se vakcinirati” ili “Ja se ne želim vakcinirati, to je moj odabir”. Šta tjera ove balkanske babune da po čitav dan kenjaju po internetu o svojim teorijama zavjere
Na zapadu nemaju taj problem ima li ili nema vakcina. Ne moraju kontati ko opstrujira nabavku i ko gleda da se ugradi u nabavci. Zelis da se vakcinises, mozes. Ne zelis da se vakcinises, ne moras. Mozes sam da biras i da ne razmisljas o drugim stvarima.
Sad samo slusam price kako su bili protiv vakcini, te korona ne postoji, ovo ono, a onda kad uhvati nekod od familije pa zavrsi u bopnici onda je prpa. Maska se ne skida vise, odjednom sve postoji. Mi smo glup narod, to je ocigledno. Lako nas nagovoriti na sve, sutimo dok nam komsije umiru, a budze se bogate iz nasih dzepova. Bitno je prepirati se cija je stranka bolja, nema veze sto u bolnici nemaju ni kreveta za tebe.
Prikaži sve komentare (75)