Danasnja država Bih je prije 30 godina nastala voljom dva naroda Hrvata i Bosnjaka, Srbi su bili protiv i ostali su protiv zajednicke nam drzave, medjutim sada je stanje takvo da su Bosnjaci svojom hegemonijom uspjeli okrenuti i Hrvate protiv te zajednicke drzave. U takvoj situaciji gdje su dva od tri naroda protiv, ova drzava nema budućnosti i to je sada očigledno cijelom Svijetu.
Tako je, a dokaz tome je što Klix svakih par dana piše o UZP, ali nigdje ne piše kako su dragovoljci iz Hrvatake uz HVO i lokalne muslimane obranili Livno i kako su na Šujici zauatavili agresorsku JNA. Klix to namjerno prešućuje jer bi time potvrdili već poznate činjenice da Hrvatska nije izvršila agreaije na BiH.
Hvo Zepča je obranio Maglaj dva puta, jednom izravno oruzjem 92 a jednom propustanjem muslimanskih snaga u opkoljeni Maglaj. Te 92 Muslimani su bili nesoremni za rat i da nije bilo Hvo da se suprostavi Srbima vjerojatno bi Srbi zauzeli citav teritorij do Zenice i to naravno nitko ne spominje, jer onda bi se moralo reći da su te 92 Hrvati odbranili drzavu Bih, a jesu, tadasnji narod Muslimani tada jos uvijek nisu znali da li uopce zele samistalnu Bih.
Prikaži sve komentare (546)