Cedo pitas se nesto kao i onaj kojeg savjetujes....covjek koji u svojoj zemlji nemože da osvoji 2% glasova, dodje ovdje i savjetuje člana predsjedništva...koja smo mi banana država
Fadil Novalic je posten covjek i borac za BiH i nikakve pare nisu ukradene, respiratori su nabavljeni po svim zakonskim pravilima, sto ce ubrzo biti i potvrdjeno, gdje nije bilo nikakvih mahinacija niti nepravilnosti, pa je zbog toga Premijer Fadil Novalic i oslobodjen iz pritvora. Puna podrska za Premijera Fadila Novalica da nastavi raditi na jacanju nase privrede i realizacije ekonomskih mjera koje je planirao. Niko vise nije uradio za gradjane i Federaciju od Premijera Novalica.
Nije javnost reagirala, nego su REAGOVALI oni koji su mu i namjestili optužnicu, tj. članovi Četvorke. Godinama ovi FGR-ovci, komunjare, štovatelji diktatora i slični bezmozgaši hvale i veličaju Čedomira kao jedinog normalnog srpskog predstavnika, a prvi put kad pohvali nekoga ko dobro radi svoj posao, prozovu ga SDA botom. Pa tako vi to radite godinama, imal iko da nije SDA bot? Kako ste samo jadni, od vaše mržnje slijepi ste od očiju.
Prikaži sve komentare (307)