Brzo bi se mi navikli na to da nema Jugoslavije da nam je dobro. Vladaju kriminalci zavijeni u vjeru. Sve he pokradeno, ljudi si izginuli za ideale a sada gladuju. U BiH nam je na vlasti takvo zloa u isto vrijeme takvi glupani da postajem sve veci jugonostalgicar svaki dan. Tako nam i treba kada krenemo za Milisevicem, Tudzmano, Alijom i njihovim idiotskim idealima.
I onda je bilo kriminalaca. Direktor partijas ljubavnici nasteli prvu poziciju na rang listi za dobijanje dvosbnog stana da moze dolaziti da je tuca, kad mu supruga dosadi. Znas li da u ljeto 1989 godine Narodna banka Jugoslavije je prestala praviti kovani novac, jer je takva inflacija bila, stampali su lovu bez pokrica, svjeze novcanice, tinta se nije osusila su u dnevniku pokazivali, imas na YouTube. Inflacija i do 3000 posto isla u vrijeme Ante Markovica
Posljednja Jugoslavija je nastala na zločinima partizana i çetnika kojima su svi zločini oprošteni kada su skinuli kokarde i zalijepili petokrake. J*beš takvu genocidnu tvorevinu.
Prikaži sve komentare (106)