Smeta onima koji su prije ovog posljednjeg rata bili fukare, a danas su gazdurine, lovatori i elita ovog društva. Oligarhi koji su do imetka došli kroz kriminalno podzemlje.. Zato im i ne valja ona drzava i oni borci koji su takođe dali zivote za ovu drzavu! Promicatelji eUropskih vrijednosti :D
muslimani pod okriljem noći crtaju ustaške simbole a vec ujutro u cik zore fol brišu te simbole, obnavljaju i sređuju te spomenike uz video zapise. dovuče se tu i mješalica, tačke, lopate kao i par radnika da to bude uvjerljivije.
Sretan Dan Drzavnosti svim gradjanima BiH, gdje je 64,7% stanovništva BiH,na demokratskim izborima, glasalo za nezavisnost od nametnute Jugoslavije. Živjela jedina legitimna vojna sila na prostoru priznate države BiH, Armija Republike BiH-ARBiH, koja je branila jedinstvenu BiH i borila se protiv separatističkih ''srpsko-hrvatskih'' terorista, koji su se borili za mitomanske velike srbije i velike hrvatske. O njima neću, Hag je reko sve za teroriste, izdajnike, okupatore i monstrume.
Prikaži sve komentare (189)